Velkommen til Ørestad Avis

Ørestad Avis er det foretrukne lokalmedie for alle i Ørestad og nabokvarterer. Du finder os her på orestad-avis og i den trykte avis. Du kan også tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev som udsendes hver fredag.

Kontaktoplysninger:

Mail: info@orestad-avis.dk
Telefon: 31 15 30 40
Redaktør og udgiver: Lars Greir
Bydelsaviserne
Arne Jacobsens Allé 15
Ørestad DK 2300 S.
CVR: 29253315
Bankkonto: Danske Bank 4180 4777123424


Den trykte Ørestad Avis
Ørestad Avis udkommer på tryk hver anden uge. Se udgivelsesdatoer herunder.
Vores bude omdeler avisen til alle husstande og virksomheder i Ørestad og nabokvarterer.  I 2022 finder omdelingen sted torsdag og fredag. 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DISTRIBUTIONEN, MODTAGER DU IKKE AVIS? 

KONTAKT ØRESTAD DISTRIBUTION PÅ DENNE MAIL: distribution@orestad-avis.dk

Avisen kan afhentes her: Café Nabo, REMA 1000 City, REMA 1000 Syd, Ørestad Skole, Ørestad Bibliotek, Ørestad Gymnasium, Café 8tallet, Naturcenter Vestamager, Solvang Bibliotek, By & Havn på Nordre Toldbod, Amager Vest Lokaludvalg på Sundholmsvej,

Oplag: 7.800 (pr. juni 2022)
Sidetal: 16-28
Papirkvalitet: 52 gram white
Tryk: Sjællandske Mediers Trykkeri i Holbæk
Udgiver: Bydelsaviserne. CVR 29253315

Udgivelsesdage 2022

Uge 2 Nr. 1 Torsdag 13. januar 2022. Deadline mandag 10. januar 2022.
Uge 4 Nr. 2 Torsdag 27. januar 2022. Deadline mandag 24. januar 2022.
Uge 6 Nr. 3 Torsdag 10. februar 2022. Deadline mandag 7. februar 2022.
Uge 8 Nr. 4 Torsdag 24. februar 2022. Deadline mandag 21. februar 2022. 
Uge 10 Nr. 5 Torsdag 10. marts 2022. Deadline mandag 7. marts 2022.
Uge 12 Nr. 6 Torsdag 24. marts 2022. Deadline mandag 21. marts 2022.
Uge 14 Nr. 7 Torsdag 7. april 2022. Deadline mandag 4. april 2022.
Uge 16 Nr. 8 Torsdag 21. april 2022. Deadline mandag 18. april 2022.
Uge 18 Nr. 9 Torsdag 5. maj 2022. Deadline mandag 2. maj 2022.
Uge 20 Nr. 10 Torsdag 19. maj 2022. Deadline mandag 16. maj 2022.
Uge 22 Nr. 11 Torsdag 2. juni 2022. Deadline mandag 30. maj 2022.
Uge 24 Nr. 12 Torsdag 16. juni 2022. Deadline mandag 13. juni 2022.
Uge 26 Nr. 13 Torsdag 30. juni 2022. Deadline mandag 27. juni 2022.

SOMMERPAUSE

Uge 32 Nr. 14 Torsdag 11. august 2022. Deadline mandag 8. august 2022.
Uge 34 Nr. 15 Torsdag 25. august 2022. Deadline mandag 22. august 2022.
Uge 36 Nr. 16 Torsdag 8. september 2022. Deadline mandag 5. september 2022.
Uge 38 Nr. 17 Torsdag 22. september 2022. Deadline mandag 19. september 2022.
Uge 40 Nr. 18 Torsdag 6. oktober 2022. Deadline mandag 3. september 2022.

EFTERÅRSFERIEPAUSE

Uge 44 Nr. 19 Torsdag 3. november 2022. Deadline mandag 31. oktober 2022.
Uge 46 Nr. 20. Torsdag 17. november 2022. Deadline mandag 14. november 2022.
Uge 48 Nr. 21 Torsdag 1. december 2022. Deadline mandag 28. november 2022.
Uge 50 Nr. 22 Torsdag 15. december 2022. Deadline mandag 12. december 2022 

Annoncering:

Vi tilbyder alle virksomheder og forretningsdrivende at bruge Ørestad Avis som annoncemedie. Annoncemateriale skal afleveres færdigt (pdf) mandag før udgivelse senest klokken 12. Ørestad Avis beregner intet farvetillæg og ingen administrationsgebyrer. Vi fremsender gerne tilbud på ønskede formater og perioder. Alle priser excl. moms. Skriv eller ring for yderligere oplysninger til info@orestad-avis.dk eller telefon 31 15 30 40.

Priser og annonceformater:

BOKS: 86 x 75 mm: 540,00 kr. 
BUND: 266 x 100 mm: 900,00 kr.
1/4 SIDE: 131 x 180 mm: 900,00 kr.
1/2 SIDE: 266 x 180 mm: 1.600,00 kr.
1/1 SIDE: 266 x 370 mm: 3.000,00 kr.
2/1 side midteropslag: 546 mm x 370 mm: 10.000,00 kr.

Tillæg for særlige placeringer:
Forside: 100%. Side 3,5,bagside: 25 %. Højreside øvrige: 10 %.
Sideplaceringer skal bookes forud og senest ved deadline.

Gentagelsesrabatter:
3-5 indrykninger: 10 % 
6-9 indrykninger: 15 % 
10-22 indrykninger: 20%
23 indrykninger (1 år): 30%
Der gives ikke gentagelsesrabat på forsiden og bagsiden.

Betalingsvilkår:
Netto kontant 6 dage efter indrykningsdato.
Ved 1. rykker beregnes et gebyr på 50 kroner.
Ved 2. rykker beregnes et gebyr på 1,5% pr. måned efter forfaldsdato.

WEBANNONCERING

Website:
Topbanner. Rotation på alle sider: 400 kr. pr. uge.
Sidebanner. Fast placering på 4 sektionsforsider samt alle artikler derunder: 400 kr. pr. uge.
Inde i artikel: I fem af månedens mest læste artikler: 400 kr. pr. uge.
(Alle priser excl. moms)

Nyhedsbrev:
Vil du med ud til vores faste nyhedsbrevmodtagere?
Vi udsender hver trrsdag og fredag morgen nyhedsbrevet GODMORGEN ØRESTAD med de nyeste historier fra bydelen. 
En annonce i nyhedsbrevet kommer helt ind i modtagernes mailboks. Pris: Kun 1,00 kr. pr. modtager.

BANNERPRODUKTION
Vi tilbyder produktion af enkle, hurtige bannerannoncer i næsten alle størrelser og filformater. Priseksempel: 
Et webbanner på op til 960x120 px eller 250x350 px i GIF format gerne dynamisk med 3-6 slides. Efter oplæg fra kunde. På basis af leverede illustrationer. Leveringstid: 2. dage. Banner leveres til kundens eje. Pris: DKK 1019,00

Tekniske oplysninger: Ørestad Avis er en tabloid-avis med seks spalter.

Spaltebredde, 1 sp.: 41 mm
Spaltebredde, 2 sp.: 86 mm
Spaltebredde, 3 sp.: 131 mm
Spaltebredde, 4 sp.: 176 mm
Spaltebredde, 5 sp.: 221 mm
Spaltebredde, 6 sp.: 266 mm

Trykmetode:Offsetrotation. Farver:CMYK. Færdige annoncer modtages i pdf. Billeder og illustrationer modtages i eps, tiff, psd, pdf. Billeder leveres i en opløsning på 180 dpi i de størrelser hvormed de skal bruges. Medier sendes på mail eller ftp.

Anvendelse af persondata
Modtager du vores nyhedsbrev, opbevarer vi kun dit brugernavn og din emailadresse. Dine data behandles fortroligt og lagres under sikre forhold, og i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Dine data vil ikke blive udleveret til tredjepart. Du kan altid kontakte Ørestad Avis, hvis der er spørgsmål til ovenstående. Læs også vores cookie- og privatlivspolitik her.


Handelsbetingelser:  
Indrykning og placering
Indrykningsdatoer og placeringsønsker overholdes i videste udstrækning. Såfremt pladsmæssige eller andre tekniske forhold kræver det, forbeholder Ørestad Avis sig ret til at omplacere, fremrykke eller udskyde annoncer. Kan en bestilt placering eller et ønsket format ikke efterkommes, placeres annoncen bedst muligt og beregnes efter opnået placering og format. Såfremt særlige tekniske forhold kræver det, forbeholder avisen sig ret til at ændre et bestilt annonceformat uden forudgående meddelelse. Ved ikke færdigt materiale opkræves kr. 200,00 til dækning af produktionsomkostninger. Annoncer der måler mere end 340 mm i højden (tryk), beregnes til fuld spaltehøjde.

Reklamationer
Fejl og mangler ved annoncen, som skyldes Ørestad Avis, vil blive godskrevet. Godskrivelse kan aldrig overstige det for annoncen fakturerede beløb. Reklamationer skal fremsættes senest 3 dage efter at annoncør har modtaget avisen med annoncen. Regningsreklamationer umiddelbart efter regningens modtagelse. Ørestad Avis er uden ansvar for tab, annoncøren måtte lide i forbindelse med reklamationer fra kunder over varer eller tjenesteydelser, som er annonceret fejlagtigt i Ørestad Avis. Det gælder fejl, som er opstået p.g.a. såvel trykfejl, hørefejl, manglende indrykning eller indrykning i anden uge end bestilt.

Opsætning
Enhver annonce, der efter bladets skøn kan forveksles med redaktionelt stof, forsynes foroven med ordet ANNONCE, der i typografi og størrelse klart angiver, at der er tale om en annonce. Pladsen medregnes i opmålingen af annoncen.

Nægtelse af indrykning
Ørestad Avis forbeholder sig ret til at nægte optagelse af annoncer, der strider mod gældende love og bestemmelser, eller mod hensynet til læserne eller avisens interesser. Ørestad Avis påtager sig dog intet ansvar for indrykning af annoncer, der er i strid med lovgivningen.

Betalingsbetingelser
Annoncører faktureres på udgivelsesdagen, og fakturaer skal være betalt senest seks bankdage efter udgivelsesdagen. Ved overskridelse af forfaldsdatoen uden at kunden har kontaktet Ørestad Avis for at indgå en ny betalingsaftale, fremsendes rykkerskrivelse med gebyr på kr. 50,00 og betalingsfrist på fem bankdage. Rykkerskrivelse med gebyr fremsendes herefter løbende hver uge med gebyr på 1,5% af samlet pris ved forfaldsdato. Efter fire rykkerskrivelser overgives sagen til inkassoinddrivelse.

Tilbud og priser
Tilbud på annoncering sker på baggrund af den til enhver tid gældende prisliste for Ørestad Avis. Prislisten forefindes opdateret på hjemmesiden. Alle tilbud er gældende i 30 dage, hvis ikke en kortere frist oplyses.

Rettigheder
Ørestad Avis forbeholder sig ret til at arkivere og udgive alt redaktionelt indhold og annoncer i elektronisk form. Tredieparts affotografering eller erhvervsmæssig kopiering af indhold og annoncer med henblik på offentliggørelse eller produktion er ikke tilladt uden skriftlig aftale med Ørestad Avis.