Hvad er Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Sponseret indhold 25. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:

Dynamics 365 Business Central er Microsofts nyeste ERP system. Det er et økonomisystem eller et regnskabsprogram. Det kan meget mere end blot at være en tjeneste, hvor du kan administrere din økonomi.

Det kan nemlig også hjælpe dig med at styre salg, indkøb, lager og produktion. Her får du mere info om programmet samt tips til, hvorfor du skal vælge det, og hvordan det kan hjælpe dig i din virksomheHvorfor vælge Dynamics 365 Business Central?

Du skal vælge Dynamics 365 Business Central, fordi det gør det lettere for dig at have overblik over din virksomheds økonomi. Det gør især arbejdet enklere for bogholderen, som nemt kan administrere fakturaer og kreditnotaer til kunder og leverandører direkte fra Outlook. Det smarte ved Dynamics 365 Business Central er, at det åbner direkte i Outlook. Derved har medarbejderen kun ét program åbent, og slipper derfor for at jonglere rundt med to åbne programmer, hvilket ofte godt kan tage både tid og gøre, at man nemt mister overblikket imens man arbejder.

Derudover kan programmet hjælpe dig med at håndtere hele din forretning som én samlet løsning. Programmet er cloudbaseret, og det fungerer godt sammen med hele Office 365, dvs. både Excel, Word m.fl. Derudover indeholder programmet GDPR-værktøj, så det er nemt at håndtere persondata sikkert. Der er fleksibel adgang til programmet, og det kan tilgås uanset om du befinder dig på kontoret, hjemme eller i bilen.

Vælg de nemmeste løsninger
Der er forskel på at vælge de nemmeste løsninger, og så vælge løsninger, der ikke gavner din virksomhed. At vælge Dynamics 365 Business Central er ikke en løsning, der vil forringe kvaliteten af processen eller af dit arbejde. Tværtimod, så vil programmet være en meget stor hjælp til dig, uanset om du driver en stor eller en lille virksomhed. Programmet er nemt at bruge, på trods af at det har mange features. Det er overskueligt og brugervenligt.

Updated 25. jun 2022