Hold en uforglemmelig juleferie

Sponseret indhold 20. dec 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:

Vi har ramt december måned, og juleferien står lige på trapperne for mange familier. Julen byder på mange ting, blandt andet samling af store dele af familie. Store og små er under samme tag, og det kan være svært at finde på aktiviteter eller underholdning, som falder i alles smag og interesse.

Hvis I kan hive en hel dag ud af kalenderen, til masser af sjov og ballade, kan i med fordel tage et smut til Kongelunden i Dragør. Stedet byder på tonsvis af forskellige aktiviteter for både voksne og børn. Så tag et kig inde på https://kongelunden.dk/, og klik rundt blandt de mange forskellige kategorier, så i ved hvad I skal forvente.

Sjov og leg med forlystelser

Forlystelser er både et hit for børn, såvel for voksne. Kongelunden har et hav af forlystelser i kan springe ud i at prøve, uanset alder og fysisk form. I kan finde nogle populære forlystelser: for eksempel rodeotyren og ’Surfboard Simulator’. Rodeotyren har garanti for et godt grin blandt tilskuerne, da det ikke lige altid ser så yndigt ud. ’Surfboard Simulatoren’ er lidt i samme boldgade, da den også ligesom rodetyren kræver en god balance og motorik, for at kunne stå længst. Begge forlystelser er oplagt til at lave en konkurrence ud af. Hvem mon får den bedste tid?

Og leg med laser

En helt anden ting som Kongelunden også kan byde jer på som aktivitet, er det populære Lasergame. I skal skyde efter hinanden med laser, og det byder i den grad på et adrenalinen kick og samarbejde i familien. I kan vælge imellem hele 7 forskellige lasergame baner, så der er helt sikkert en mulighed for at finde en bane, som falder i jeres alle smag. Der er mange muligheder hos Kongelunden, så at tilbringe en eftermiddag derude vil sikkert være vellidt i familien.

Updated 20. dec 2022