Hent hjælp til rekruttering fra en ekstern partner

Sponseret indhold 31. mar 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Hjælp til rekruttering af en leder kan du vælge at få eksternt fra et rekrutteringsbureau. Fordelene ved at inddrage et bureau er talrige.

Du sparer ressourcer på grovsortering af CV’er og interviews af kandidater. En anden fordel er, at du får professionelle inden for rekruttering til at afklare, hvad en leder skal besidde af faglige og personlige egenskaber. En tredje er, at en ekstern partner er uvildig.

Kontakt et bureau til executive search

Eller: En ekstern partner har en interesse i, at din virksomhed får den bedste leder, der er at finde – det er jo trods alt ved at behage deres kunder, de tjener deres penge. Så der er en håndfuld fordele at høste ved at få executive search udført af en samarbejdspartner. Ved at tage fat i et bureau, kan du også nå folk, der ikke bliver opmærksomme på jobbet, hvis du blot laver et simpelt stillingsopslag.

Nå andre, end du når med stillingsopslag

Skal du bruge en ny økonomichef? Eller en direktør? Så gælder det ikke blot om at række ud efter folk, der læser stillingsopslag på jobportaler. Det er simpelthen for dyrt at fejlansætte en leder til, at du kan hyre en leder, som du ville hyre andre medarbejdere. Bureauer inden for rekruttering har ofte allerede kendskab til et væld af egnede kandidater, så de kan hurtigt finde en masse gode bud.

Et bureau kan skille fårene fra bukkene

Nu slipper du ikke for alt arbejdet i forhold til rekruttering, når du inddrager et bureau. I sidste ende er det dig, der skal træffe beslutning om, hvilken kandidat du ønsker at ansætte. Et bureau kan bare hjælpe dig med at skille fårene fra bukkene, så du i stedet for at skulle vælge mellem i 100-vis af kandidater blot skal tage stilling til en lille håndfuld, som du ved har færdighederne til at tage jobbet.

Updated 31. mar 2022