Fornyet energi til arbejdsdagen med sund og frisk frugt

Sponseret indhold 22. apr 2022 - 3 min læsetid
This describes the image
Photo:

Gør det nemt at være sund. Sunde vaner for alle på kontoret:

Vil du være med til at gøre jeres kontor til en sund arbejdsplads, hvor medarbejderne får ny energi af sunde snacks, i stedet for at ty til usunde søde sager? Så skal du bestille FirmaFrugt fra FrugtKurven! Med FirmaFrugt bliver det nemmere at være sund i løbet af dagen, og dermed have mere energi til arbejdet.

Skab glæde blandt dine medarbejdere med lækre og sunde FrugtKurve og FrugtKasser, som kan hjælpe med at skabe nye og sunde vaner på kontoret. Til tider kan der blive skabt usunde vaner i kontormiljøer, med masser af kage og brød. I stedet for at medarbejderne rækker ud efter kage og søde sager, kan du sørge for at der er masser af frisk frugt tilgængeligt. Med FirmaFrugt, FrugtKurve og FrugtKasser som Frugtordning er der ingen undskyldning for ikke at vælge den sunde snack.

FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven er sprængfyldte med sunde og lækre frugter, som er nemme at gå til. Der er ingen eksotiske frugter som skal skæres, men for eksempel masser af lækre pærer, bananer og æbler, som er lige til at spise. En fordel ved at sørge for at der er sunde snacks på kontoret, er at frugt er godt til at afhjælpe for lavt blodsukker. Med en lækker og præsentabel frugtkurv på kontoret er energien til de lange møder intakt.

Frugtkurve der både pynter og smager godt

Med FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven får I ikke bare frisk og sund frugt, men også flotte og præsentable kurve der kan pryde kontoret. Den friske frugt bliver leveret i fine kurve, som er en fryd at have stående. FrugtKurven tilbyder et stort udvalg af sunde og lækre frugtordninger, og vi har gjort det ekstra nemt for dig at forkæle dine medarbejdere! Vi leverer frisk frugt og grønt til både private og firmaer hele ugen, og det er helt op til jer hvor tit I gerne vil have leveringer.

Vi kan levere til jer hver dag, eller et par gange om ugen. Med vores faste chauffører bliver jeres frugt leveret til tiden, og med gratis omdeling i firmaet, hvis I har bestilt flere FrugtKasser eller FrugtKurve. Vores frugtordninger er nem grab and go frugt i den travle hverdag, og vi har masser af forskellige ordninger at vælge imellem. I kan for eksempel vælge øko FirmaFrugt og Økologisk Frugtordning til virksomheder, og få leveret lækker, økologisk frugt uden at skulle bekymre jer om unødige sprøjtemidler.

Vælg selv jeres FrugtKurve eller FrugtKasser

Vi har et stort udvalg af forskellige frugtordninger at vælge imellem, og I kan helt sikkert også finde jeres favorit! Vi har FirmaFrugt med gratis bland-selv, hvilket betyder at I kan vælge præcis den frugt I gerne vil have i jeres FrugtKurv eller FrugtKasse. Desuden, har vi en masse forskellige størrelser at vælge imellem – så hvad enten I er et stort firma med mange ansatte eller et mindre firma, så kan I finde en frugtordning som passer til jeres behov og ønsker.

 

Updated 22. apr 2022