Få indrettet et fedt hjem

Sponseret indhold 12. dec 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:

Kunne du godt tænke dig et hjem, hvor du bare føler dig hjemme, når du træder ind ad døren? Det kan der være uendeligt mange forskellige ting, der spiller ind på. En del af det er, at du skal føle, at det er dit. Der er forskel på et hus og et hjem – i hjemmet er det dig, der har haft en finger med i spillet når det kommer til alt fra rumfordeling til indretning.

Dine møbler betyder med garanti meget for dig, men hvad er det lige, der gør, at et møbel er helt perfekt? Noget af det, som garanteret spiller en rolle, er, hvordan det passer ind i stilen med resten af hjemmet. Nogle elsker at handle brugt og finder gerne ældre kommoder eller taburetter i en genbrug, mens andre foretrækker at finde helt nye møbler – men man kan også sagtens kombinere det, så man får noget, der skaber kontrast.

Møbler til ethvert rum

Der er stor forskel på, hvilke typer af møbler, der passer ind i forskellige hjem. Naturligvis har dine egne præferencer noget at sige, men der er også mere lavpraktiske ting som for eksempel rummenes størrelse, der spiller en rolle. Når du skal indrette stuen, nytter det ikke noget at få skabt et stort hjørne med et sofaarrangement, hvis der i virkeligheden ikke er ordentlig plads til det i rummet.

Det er en god idé at forsøge at holde en rød tråd gennem hjemmet eller i hvert fald i de enkelte rum. Det kan for eksempel gøres ved at arbejde meget i samme materialetyper, eller I kan kigge på, om der er nogle linjer, I kan få til at gå igen. Hvis I godt kan lide den typisk nordiske, minimalistiske stil, kan I med fordel kigge på de møbler, der kunne passe ind i den kasse – for der findes mange forskellige.

Updated 12. dec 2022