Cateringinventar i topklasse til køkkenet

Sponseret indhold 25. okt 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:

Er du ansvarlig for indkøb af materialer i en cateringvirksomhed? Så ved du også, hvor stort et fokus, der altid vil være på hygiejne. I har med mad at gøre, der skal ud til enormt mange forskellige mennesker.

Det gælder alt fra festlige lejligheder til sårbare personer på forskellige institutioner eller plejehjem, så det er vigtigt, at alt er helt i top, når det kommer til kvalitet og hygiejne. Det kræver til gengæld også, at I har noget ordentligt udstyr.

Storkøkkenudstyr til professionelle kan være en jungle at finde rundt i, men hvis jeres virksomhed har kørt i lang tid, har I garanteret opbygget en holdning til, hvad der fungerer, og hvad der ikke nødvendigvis fungerer så godt. I kan se eksempler på meget forskelligt udstyr her, hvor I kan få fat i stort set alt det, I har brug for i jeres køkken. Det er altid rart at kunne samle indkøbene et sted, så det letter processen.

Hvad er der egentlig behov for?

Har I svært ved at finde ud af, nøjagtig hvad I gerne vil have fat i? Måske I længe har snakket om, at der er pladsproblemer, og at der ikke er bordplads nok. Hvis rummet tillader det, kan I overveje, om bordet skal bygges ud, så der kan komme yderligere stålbordplader til, I kan arbejde på. Her er tale om et meget robust materiale, der virkelig kan klare, at der bliver arbejdet på det i timevis hver eneste dag, og så er det nemt at holde rent.

Stålbordpladerne findes i mange udgaver, og mens nogle er helt simple bordplader, har andre en eller flere indbyggede håndvaske, så der kan skylles grønsager eller rengøres forskellige former for madvarer, når der er brug for det. Samtidig er der et bredt udvalg af forskellige størrelser, så I kan finde noget, der passer ind i de lokaliteter, I har til rådighed.

Updated 8. nov 2022