Politi på bar bund i sagen om muligt knivstikkeri

Ørestad 25. feb 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Blå blink. Foto af: Redaktionen.
Skrevet af: Redaktionen

En anmeldelse om knivstikkeri ved Burger King Ørestad har indtil nu ikke ført til nogen sigtelser. Politiet savner fortsat at finde ofrene. Nu bliver alle overvågningskameraer studeret nærmere.

 

Onsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om knivstikkeri ved fastfood-restauranten Burger King Ørestad på Hannemanns Allé 30. Et ukendt antal personer var involveret i slagsmål og knivstikkeri udenfor restauranten. Vidner havde set, at 'nogle af' de involverede havde blod på tøjet.

Flere politipatruljer var hurtigt fremme ved stedet, men kunne ikke finde tilskadekomne. En 16-årig dreng blev anholdt og afhørt, men er løsladt igen.

"Den anholdte kunne ikke sigtes for at have gjort noget, og kunne heller ikke bidrage til efterforskningen. Det er svært at komme videre i sagen, når vi ikke kan finde nogle tilskadekomne eller forurettede. Vi har ikke fundet personer med blod på tøjet, men vi har fundet nogle blodpletter på gaden. Det er lidt af en gåde, hvad der er foregået," siger vicepolitiinspektør Lars Feldt-Rasmussen til Ørestad Avis.

I forbindelse med politiets arbejde på stedet blev tog- og metrodriften standset ved Ørestad Station indtil kl. cirka 17. Efterforskningen fortsætter, bl.a. ved at nærstudere overvågningskameraer i området. Det fremgik af flere medier, at tumulten og slagsmålet skulle have foregået i Field's. Men det er ikke korrekt. Episoden skete omkring Ørestad Burger King ved Hannemanns Allé 30.

Updated 26. dec 2021

Vil du vide mere?