De har lånt den fedeste elcykel

Ørestad 29. apr 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Fem beboere i Ørestad har fået lov til at låne en Riese&Müller elcykel til over 30.000 kroner i en måned. Nu skal de prøve livet på Københavns nye supercykelsiter, og se om cyklen kan være deres nye primære transportmiddel.

Cyklerne stod klar på række foran Byparken i Ørestad City, da WE BIKE Ørestad holdt cykeldag i Ørestad. Her kunne man få checket sin cykel, prøvekøre ladcykler og elcykler, og få et kort over Københavns mange cykelruter. Og så blev der ellers snakket supercykelstier, cykelpendling og andre cykeltiltag, som kan være med til at få flere til at cykle til hverdag.

This describes the image
Stig Thorsteinsson er klar til at køre ud i sommeren.

Stig Thorsteinsson er en af de Ørestadbeboere som nu skal prøve en elcykel i en måned. 
"Det passer perfekt for mig, da jeg starter i nyt job i Klampenborg på mandag. Og så vil jeg da helt klart pendle frem og tilbage på elcyklen. Nu skal jeg bare finde den rigtige rute og beregne køretiden. Det bliver en fantastisk måde at starte sommeren og mit nye job på," siger Stig.

This describes the image
Lånecyklerne er fra det tyske cykelmærke Riese & Müller, som er et af de førende mærker indenfor eksklusive elcykler. Cyklen har centermotor, integreret batteri i stellet, affjedring og mange andre særlige features.

Cykeldagen blev arrangeret af WE Bike Ørestad, som er et samarbejde mellem Københavns Kommune, ØICC, Cyklistforbundet, Miljøpunkt Amager og sekretariatet for Hovedstadsregionens Supercykelstier. Cykeldagen blev afholdt i forbindelse med kampagnen 'Vi Cykler på Arbejde', hvor virksomheder dyster om hvor langt medarbejderne kan på at pendle på cykel i maj måned.

 

Updated 29. apr 2022

Vil du vide mere?