Bilka-kunder støtter Ørestad IF med pant

Ørestad 8. nov 2021 - 3 min læsetid
This describes the image
Photo: Ørestad Avis

Mange kunder i Bilka støtter Øretad IF med tomme flasker.

Når kunderne i Bilka Onestop Field's panter deres tomme flasker og dåser, kan de vælge at donere panten til Ørestad IF. Donationen går både til at indkøbe nyt sportsudstyr og til at styrke fællesskabet i foreningen – til gavn for børn og unge i Ørestad.

Og det er der rigtig mange Bilka-kunder, som har gjort siden foråret 2020, hvor det blev muligt at donere pant til Ørestad IF. Nu er beløbet gjort op for tredje gang, og Bilka har fordoblet donationen. Det betyder, at der samlet doneres 16.486 kroner til Ørestad IF. 

”Ørestad IF er bygget op om frivillighed, så det betyder meget for os at få pantdonationerne fra Bilka. Vi prøver at favne bredt i vores tilbud, så vi kan inspirere børn til at dyrke idræt hos os og samtidig være med til at udvikle vores lokale idrætsliv,” siger Henrik Paulsen, der er klubchef i Ørestad IF.

Ørestad IF bruger mange kræfter på at skabe et godt fællesskab, både for de forskellige idrætsgrene og hold, men også på tværs af foreningen. For yderligere at styrke arbejde med fællesskabet skal de nye donationer fra Bilka også bruges til at afholde sociale arrangementer for alle medlemmer i Ørestad IF.

Vigtigt at støtte den lokale udvikling
Hos Bilka OneStop i Field's er de glade for, at kunderne har taget godt imod muligheden for at kunne donere pant til Ørestad IF. Varehuschef Mads Bløss Friis fortæller, at det giver rigtig god mening, at pengene går til Ørestad IF og deres arbejde med børn, unge og idræt i lokalområdet:

”Vi ligger i Ørestad, der er en nyere bydel, og derfor giver det rigtig god mening at være med til at støtte vores lokalområdes udvikling. Når vi støtter Ørestad IF, er vi både med til at støtte udviklingen i Ørestad og samtidigt støtte op om vores børn og unge, der dyrker idræt i Ørestad IF,” siger Mads Bløss Friis, der er varehuschef i Bilka OneStop Field's.

Bilka OneStop Field's og Ørestad IF har et tæt samarbejde. Senest har Bilka også hjulpet under Ørestads IF’s efterårscamps for gymnastik-, fodbold- og håndboldhold. For Mads Bløss Friis er det vigtigt og naturligt, at de er en aktiv del af lokalsamfundet i Ørestad.

”Det er mit indtryk, at beboerne herude i Ørestad sætter stor pris på, at vi støtter forskellige lokale initiativer og aktiviteter. Både ved donationer og andre aktiviteter og sponsorater. Det giver også en god korpsånd i varehuset, fordi mange af vores medarbejdere selv bor i eller omkring Ørestad,” siger Mads Bløss Friis.

Man kan stadig være med til at støtte Ørestad IF, hvis man samler sine pantdåser- og flasker sammen og giver et tryk på donations-pantknappen i Bilka Onestop i Field's.

Updated 8. nov 2021