TEST EN ELCYKEL I EFTERARET

Kultur 8. aug 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Cyklerne stod klar på række foran Byparken i Ørestad City, da WE BIKE Ørestad holdt cykeldag i Ørestad 29. april. 
Skrevet af: Redaktionen

WE BIKE ØRESTAD søger beboere, ansatte eller studerende i Ørestad, som gerne vil afprøve en elcykel i 6 eller 12 uger.

Deltagerne får mulighed for at afprøve en god og solid elcykel i 6 eller 12 uger med start 1.september. Samtidig får man et sundhedstjek før og efter testperioden.

WE BIKE ØRESTAD er end gruppe etableret af Københavns Kommune, som arbejder for at flere Ørestadbeboere skifter bilen ud med en cykel. De er særligt interesserede i testpersoner, som for nyligt er flyttet til, eller er begyndt at arbejde i Ørestad. Og som primært kører bil og har mere end 5 km. til/fra arbejde eller uddannelse. Deltagerne skal være klar til at bruge elcyklen min. tre gange om ugen i testperioden.

Er du interesseret kan du kontakte lben Fog Saxe fra COWI på ifsa@cowi.dk inden 22. august 2022.

Testen af elcykler er lavet i et samarbejde mellem WEBIKE ØRESTAD under Københavns Kommune og Sammenslutningen 'SuperCykelstier'. 29. april afholdt de to organisationer Store Cykeldag ved Byparken, og her lånte fem beboere i Ørestad en Riese&Müller elcykel til over 30.000 kroner i en måned. Nu er det så en ny gruppe der skal prøve cyklerne, så de kan afgøre, om om elcyklen skal være deres nye primære transportmiddel.

Updated 12. aug 2022