Slug kamelen - der kommer flere

Kultur 14. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Tårnby Hovedbibliotek
Skrevet af: Redaktionen

Godt en tredjedel af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Det er smertefuldt for alle, ikke mindst for de involverede børn. Heldigvis kan det lade sig gøre at dele forældreskabet efter en skilsmisse, men det kræver rigtig mange slugte kameler.

Det ved Flemming Møldrup og Julie Ralund alt om. Efter deres skilsmisse valgte de at skubbe deres uenigheder til side, og i stedet fokusere på deres samarbejde og kærligheden til deres datter. Men det har ikke altid været let, og i "Slug kamelen - der kommer flere" fortæller de ærligt, humoristisk og rørende om deres vej til at blive en moderne skilsmissefamilie.

Foredraget tager udgangspunkt i Flemming Møldrup og Julie Ralunds bog af samme navn og er fyldt med praktiske leveregler og historierne bag med et konstant øje for håbet, kærligheden og det positive – som let kan glemmes, når ægteskabet slutter.

I aftenens foredrag fortæller Julie Ralund og Flemming Møldrup på rørende og underholdende vis om, hvordan de håndterer at være forældre sammen, selvom de er blevet skilt.

Tid og sted: 2. februar klokken 19.30 – 21.30. Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, 2770 Kastrup. Billetpris 75 kr. Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Kommunebiblioteker.  Billetter købes via AOF. Ændringer i forbindelse med Covid-19 restriktioner vil blive annonceret på bibliotekets hjemmeside taarnbybib.dk

 

Updated 15. jan 2022