ØRESTAD IF ER ÅRETS IDRÆTSFORENING 2019

Kultur 26. nov 2019 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Ørestad IF er kåret til Årets Idrætsforening 2019 i København. Foreningen modtager prisen sammen med projekt 'Idræt i dagtimerne'.


"Ørestad IF har formået at etablere sig som et lokalt omdrejningspunkt og løfte fritidstilbuddene i en helt ny bydel. Med deres store engagement og nytænkning har de gjort en forskel for Ørestads idrætsliv, især for bydelens børn. Den indsats fortjener at blive hyldet,” udtaler kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (ALT).

Ørestad IF deler i år prisen med projekt 'Idræt i Dagtimerne'. Som tak for foreningernes engagement og indsats for byens idrætsliv modtager de officielt titlen som Årets Idrætsforening 2019 og 25.000 kroner til deling.

Prisoverrækkelsen finder sted den 28. november 2019 klokken 17.00 i Ørestad Skøjtehal, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde overrækker pris og diplomer. Alle er velkomne.

Prisen som Årets Idrætsforening gives til en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune. I år uddeles prisen for Årets Idrætsforening for 16. gang. Dommerkomitéen bestod af repræsentanter fra DGI Storkøbenhavn, Danmarks Idrætsforbund, Firmaidræt Storkøbenhavn og Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

De sidstee fem års vindere:

2019: Ørestad IF og Idræt i Dagtimerne

2018: Copenhagen Floorball Club

2017: Nørrebro United

2016: Boldklubben Skjold

2015: Østerbro Idrætsforening

This describes the image
Updated 11. aug 2022

Vil du vide mere?