ØIF fejrer 10 år med fest i Byparken

Kultur 7. aug 2022 - 3 min læsetid
This describes the image
Photo: Kort før sommerferien kunne Ørestad IF indvie en ny midlertidig kunstgræsbane på parkeringsarealet ved Hannemans Allé. 
Skrevet af: Redaktionen

27. august kommer der både sportsarena og legeplads til Byparken, når Ørestad IF inviterer til fødselsdagsfest med opvisninger, mad og musik.

Ørestad Idrætsforening (ØIF) blev stiftet på Ørestad Bibliotek 20. august  2012.

I juni måned samme år havde Amager Vest Lokaludvalg inviteret til kickoff møde om en idrætsforening - og her blev den første arbejdsgruppe for foreningen nedsat. Efter mødet var der enighed om, at foreningens skulle være for "både børn, voksne og ældre. Den skal danne rammen om alle ønsker til fysisk aktivitet og boldspil, lige fra yoga til baseball. Og foreningen skal have plads til både motionister, begyndere og elitesportsfolk," som der stod i Ørestad Avis 2. juli det år.

Du kan læse mere om dannelsen af Ørestad idrætsforening i denne artikel fra 2012

Nu er der gået ti år, og Ørestad IF er blevet en klub med indtil nu 1.269 medlemmer (2021-tal) og seks afdelinger for hhv. fodbold, håndbold, gymnastik, basket, løb samt dans & fitness. I 2019 blev Ørestad IF kåret til Årets Idrætsforening 2019 i København. Foreningen fik prisen sammen med projekt 'Idræt i dagtimerne'.

This describes the image
Ørestad IF har tidligere holdt idrætsfestivaler i Ørestad. Her er det en festival i Byparken i 2014.

Så der er meget at fejre, når alle seks afdelinger stiller op til jubilæumsfest lørdag 27. august i Byparken i Ørestad City.

“Det er stort, at vi i år skal fejre 10 år med idræt i Ørestad. Dagen bliver spækket med aktiviteter og vi glæder os til at byde alle i Ørestad velkommen,” siger Henrik Paulsen, Klubchef Ørestad IF.

Til festen kan man bl.a. prøve sig selv af som håndboldspiller, gymnast eller deltage i “slam” konkurrencer med basket-afdelingen. Eliteholdet TeamGym laver opvisning, og der er mulighed for at prøve airtrack mm. Ørestad IF fodbold har en samarbejdsaftale med FC København, og til jubilæumsfesten kommer fodboldtrænere fra FC København og laver lækkerier.

Hele dagen serverer lokale foodtrucks mad, og man kan nyde en kold fadøl og beats fra DJ’en. Dagen sluttes af med fælles langbordsspisning og fødselsdagssang.

Ørestad IF’s 10 års jubilæum. Byparken, Ørestad City.
Lørdag 27. august kl. 14.00 - 20.00
Tilmelding ikke nødvendig.
Hold øje med det endelige program på FB-siden Ørestad IF og i Ørestad Avis.

Plads på flere hold
Tilmelding til Ørestad If Gymnastik åbner 18/8 kl 20:00 (NB: 17/8 for eksisterende medlemmer) og sæsonstart er første uge i september. 
Gymnastikafdelingen har familie- og børnehold i alle aldre og træner på Ørestad skole, Kalvebod skole samt i Streethallen. 
Der er også ledige pladser på voksenhold i bla. Dans, Thaiboxning og Yoga. Hvis man vil være klar når tilmeldingen åbner, kan man allerede nu oprette en profil på orestadif.dk/gymnastik. Ørestad IF kan altid bruge flere ildsjæle som træner eller forældrehjælper. Skriv til info@orestadif.dk

Updated 11. aug 2022

Vil du vide mere?