Nyt borgermøde: HVAD MANGLER DER AF IDRÆT I ØRESTAD?

Kultur 28. okt 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Beboerne i Ørestad får nu mulighed for at komme med deres egne idéer til, hvilke udendørs- og streetfaciliteter som idrætten mangler Ørestad.

Det sker i forbindelse med at Københavns Kommune har bevilget cirka 60 mio. kroner til opførelsen af Ørestad Idrætspark på den tomme grund øst for Vestamager metrostation. Det ligger på forhånd fast, at parken skal have 5 nye kunstgræsbaner til fodbold, heraf én 11-mandsbane. Der skal også være et klubhus. Men stadig er omkring 3200 kvadratmeter af parken ikke planlagt endnu.

Nu vil Kultur- og Fritidsforvaltningen vil derfor gerne høre, hvad beboerne ønsker sig i idrætsparken, og derfor inviterer de til borgermøde. 23. november kl. 17-19 i idrætssalen i stueetagen på Ørestad Gymnasium. Som et ekstra indlæg kommer By & Havn også forbi og fortæller om en parkeringsplads i Ørestad, de stiller til rådighed de næste tre år, som også er tiltænkt idrætsfaciliteter.

This describes the image
En skitse af den kommende idrætspark, hvor kommunen på forhånd har indtegnet fodboldbaner og klubhus. Men der er plads til mere.

I oplægget til mødet nævner forvaltningen selv nogle muligheder for street faciliteter i idrætsparken:
- Skaterrampe
- Rulleskøjtebane
- Fitnessredskaber
- Parkourredskaber
- Eller noget helt andet.

Repræsentanter fra Kultur- og Fritidsforvaltningen vil være til stede på mødet. Der vil være gratis forplejning i form af kaffe, te, vand og sandwich.Borgermødet er arrangeret af Amager Vest Lokaludvalg. Tilmelding ikke nødvendig . Men send gerne en bekræftelse og evt. spørgsmål til info@avlu.dk. Læs mere: https://fb.me/e/3JjNCCRzp

Updated 28. okt 2022

Vil du vide mere?