Gå på opdagelse i Ørestads egen julekalender

Kultur 6. dec 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Kultur S Havne- og Byliv
  • I december inviterer Ørestads Bylivskontor til julehistorier ved kulturcontaineren og løfter sløret for en helt særlig julekalender, der tager dig på tur i Ørestad.

Ørestads Bylivskontor sætter i hele december gang i julehyggen og inviterer på opdagelser i en lokal julekalender samt julehygge ved kulturcontaineren.

Risengrød og julehistorier med biblioteket  
Den 14. december kl. 16:00-17:00 byder Ørestads Bylivskontor på varm risengrød ved kulturcontaineren på Asger Jorns Allé. Ørestad Bibliotek medbringer hygge og julefortællinger, som vil blive læst højt, mens grøden serveres. Arrangementet er gratis.  

Gå på opdagelse i bydelen og åben lågerne i Ørestads 'Streetmas' julekalender
Hver dag i december vil kunst- og kulturformidler Søs Uldall-Ekman lave udsmykninger og gemme små overraskelser rundt omkring i Ørestad, som en del af en urban julekalender, der tager en på tur i bydelen.   

”Med streetmas julekalenderen vil vi gerne være med til at sprede julestemning og et lag af leg og hverdagsmagi i Ørestad. Magien opstår, når nogle får øje på lågen i byrummet og deler den med deres netværk. Det er bare noget helt særligt at se, hvordan en lille juleleg kan sprede smil og glæde hos dem, som leger med,” fortæller Søs Uldall-Ekmann.  

Man kan følge 'Streetmas'-julekalenderen på Ørestads Bylivskontors facebookside, hvor der hver dag vil komme små ledetråde til, hvor man finder den næste låge ude i byrummet.  

This describes the image

Om Ørestads Bylivskontor  
Ørestads Bylivskontor hører under Kultur S Havne- og Byliv i Kultur- og Fritidsforvaltningen. De skaber og understøtter kultur og bylivsaktiviteter i Ørestad. I oktober måned lancerede de Kulturcontaineren, som indeholder udstyr til afholdelse af arrangementer. Containerens udstyr kan kvit og frit lånes, hvis man vil afholde et åbent og gratis kulturarrangement for flere af bydelens beboere. 

Updated 9. dec 2021

Vil du vide mere?