Foredrag om ‘Bæredygtig Baby’

Kultur 4. dec 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Photo: Miljøpunkt Amager
  • Kom til barselsforedrag om 'Bæredygtig Baby'.

Tag baby med, når Miljøpunkt Amager og Kulturhuset Islands Brygge inviterer til barselsforedrag om 'Bæredygtig Baby' fredag den 10. december i lokalet ‘Lysthuset’ kl 10-12.

Om foredraget skriver Miljøpunkt Amager:
"Allerede inden baby kommer til verden, bliver vi bombarderet med gode råd og løftede pegefingre om miljømærker, produkttests og googleeksperter. Men hvad er fup, og hvad er fakta? Der er nok at forholde sig til, når man som nybagte forældre gerne vil tage hensyn til både klima, bæredygtighed og kemikalier i babys hverdag. For hvordan er det nu med parfumestoffer i legetøj, flammehæmmere i ammepuden, og kemi i barnevognen? Kan man egentlig stole på miljømærkerne og passer det, at indeklimaet er vigtigt? Og hvordan undgår man at blive helt rundtosset?"

I løbet af foredraget giver Lene Midtgaard tips til at styre udenom de værste faldgruber, og taler om værktøjerne til at finde ud af, hvor det er vigtigt at være konsekvent, og hvor det ikke betyder så meget. Lene Midtgaard er blandt andet forfatter til bogen ‘Sund baby uden kemi’.

Da der er et begrænset antal pladser, skal man tilmelde sig via Billetto senest onsdag den 8. december.

Updated 7. dec 2021