Efterårsferie: DR byder indenfor i Musikariet

Kultur 12. okt 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: DR
Skrevet af: Redaktionen

DR Musikariet i Ørestad byder på musik, dans og krea-værksted den første weekend i efterårsferien - 15. og 16. oktober. Blandt de medvirkende er kendte DR-ansigter som Motor Mille, Sofie Østergaard, Katrine Bille og DR Big Band.

De små kan bl.a. opleve den danske natur på en ny måde, når koncerterne 'Vilde vidunderlige dyr' byder på børnesange og historier om dyr – inspireret af Ramasjang, Minisjang og DR’s store naturserie 'Vilde vidunderlige Danmark'.

Katrine Bille – kendt fra bl.a. ’Lille Nørd’ og ’Luk op, luk i’ – inviterer til en musikalsk opdagelsesrejse rundt i hele verden, og DR Ramasjangs seje Motor Mille byder børn i alle aldre op til dans i DR Koncerthusets store Studie 1.

De lidt større børn får chancen for at danse sig varme i DR Koncerthuse, hvor Sofie Østergaard tager sine dygtige børnedansere med på scenen og inviterer publikum med på en rejse gennem alle tiders MGP-hits, som både børn og voksne kan synge med på.

I Studie 2 kan man opleve hiphop-beats med tween-idolerne HipSomHap. I Lydens Hule venter der "ond jazz" med blandt andre Tobias Trier, Carl Quist-Møller og DR Big Band.

Trænger man til et pusterum undervejs har DR Musikariet sørget for flere oaser, hvor børn og voksne kan fordybe sig sammen. ’Drømmekvarteret’ er en musikalsk drømmerejse i DR Koncerthusets Studie 4 med forfatteren Farnoush Bassri og verdensmusik Mikkel Nordsø (guitar), Ole Theill (tablas) og Tine Rehling (harpe).

Desuden vil der være åbent i DR Musikariets krea-værksted, hvor man kan bruge sine hænder og fantasi til at skabe kreative universer med multikunstneren Maria Lau Pedersen.

DR MUSIKARIETS EFTERÅRSFERIE 2022 15. og 16. oktober kl. 9.30-15.30 i DR Koncerthuset. 
Se fuldt program her.
Billetterne til alle arrangementerne er gratis, bortset fra et gebyr på kr. 30 pr. person.

Updated 12. okt 2022