Carlos Sastre besøger Cykom i Ørestad

Kultur 23. jun 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Med kun få dage til Tour de France og Grand Depart Copenhague har cykelbutikken Cykom i HubNordic skaffet en af de helt store cykelstjerner til Ørestad.

Den tidligere Tour de France vinder, Carlos Sastre, besøger Cykom for blandt andet at fortælle om hans sejr i 2008 - og den fantastisk opstigning gennem de 21 hårnålesving til toppen af Alpe d’Huez. Efter oplægget vil det være muligt at stille spørgsmål til Carlos Sastre. 
Dagen vil blive rundet af med sandwich og lidt til ganen fra KAYS.

Ved eventet vil Ole Egebald fra Geopark Bjerg Grandprix også deltage for at fortælle om 'Tour de France Revanchen' - et gadeløb i Struer med deltagelse af mange af tourstjernerne og en stor del af den danske elite. Løbet afvikles på en afspærret rute i Struer midtby 10. august i år.

Program
Kl. 17.00 Welcoming at CYKOM Store
Kl. 17.30 Welcome speech from Oscar Bjørn-Rosager (CYKOM)
Kl. 17.45 Presentation of - w/
Kl. 18.00 Carlos Sastre Talk
Kl. 18.45 Q and A with Carlos Sastre
Kl. 19.15 Sandwich and drinks from KAYS Madbodega

Til arrangementet vil der blive trukket lod om en Sastre signeret Team CSC jersey, den officielle Geopark Bjerg jersey samt andre præmier fra CYKOM.

Der er et begrænset antal billetter til dagen til en pris af 150 kroner. Find eventet på Facebook her eller på https://proownedcycling.dk/products/meet-carlos-sastre

Updated 23. jun 2022