15.945 kroner flaskepant gik til Ørestad IF

Kultur 12. maj 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Tomme flasker og dåser kan gøre en forskel, hvis man trykker på donationsknappen ved flaskeautomaten. Det har mange kunder hos Bilka OneStop Field's gjort - og her går donationerne til Ørestad IF.

Det er nu fjerde gang, at kundernes pantdonationer bliver opgjort. I Bilka OneStop Field's har kunderne doneret 7.972,5 kroner, hvilket Bilka har fordoblet, så den samlede donation til Ørestad IF er 15.945 kroner. Den næste runde vil blive opgjort i oktober 2022.

”Ørestad IF er bygget op om frivillighed, så det betyder meget for os at få pantdonationerne fra Bilka. Vi prøver at favne bredt i vores tilbud, så vi kan inspirere børn til at dyrke idræt hos os og samtidigt være med til at udvikle vores lokale idrætsliv. Vi ønsker at være Ørestads foretrukne idrætsforening, så derfor bliver vi rigtig glade, når beboerne i Ørestad også har lyst til at støtte os, når de afleverer deres pant i Bilka,” siger Henrik Paulsen, der er klubchef i Ørestad IF.

Ørestad IF har p.t. holdtræning for både børn og voksne inden for fodbold, håndbold, basket, gymnastik og løb. Pantdonationerne vil også gå til at købe nyt udstyr til de forskellige idrætsgrene. Det kan være kegler, bolde, træningstøj og holdsæt.

Hos Bilka OneStop Field's er de meget glade for at være med til støtte op om det lokale foreningsliv. Og det gælder især nu, hvor ensomhed fylder mere og mere i samfundet, fortæller Casper Østergaard, varehuschef i Bilka OneStop Fields'.

”Fra min egen barndom kan jeg huske, hvor vigtigt foreningslivet var, og hvor meget det gav. Så for mig er det en selvfølge, at vi skal støtte en klub som Ørestad IF, som prioriterer børn og unges trivsel og sundhed. Vi vil gerne være med til at sikre, at lokalområdet ikke mangler rammer, der gør godt for børn og unge”, siger Casper Østergaard, varehuschef i Bilka OneStop Field's.

 

Updated 12. maj 2022

Vil du vide mere?