Mere liv omkring arenaen

Debat 11. jan 2020 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Mette Djupdræt

Kære Dan Hammer og Royal Arena. Kan se i seneste nummer af Ørestad Avis, at I ikke regner med at åbne cafeer eller lignede i Arenaens stueetage inden for den nærmeste fremtid. 

Det synes jeg virkelig er ærgerligt. Inden I åbnede lavede TV 2 Lorry en programserie om Arenaen. Har en meget klar erindring om at Dan Hammer her selv nævner, hvor vigtigt det er at Arenaen ikke bare bliver en mørk og lukket kasse i dagligdagen.

Men det er den jo blevet, går under navnet Royal Fort! Kunne være dejligt hvis i åbnede op for f.eks. en Meyer’s Deli,  eller noget andet der både kunne tilbyde et lokalt spise- og kaffested, måske endda med udeservering i sommermånederne og et godt take away tilbud!

Så kunne vi naboer også få glæde af at bo ved siden af jer til daglig? Og i kunne hjælpe os med at skabe lidt liv her i bydelen, ikke bare i aftentimerne! Er sikker på at mange lokale og gæster til skøjtehallen ville lægge vejen forbi, og kan simpelthen ikke forestille mig at der ikke ville være forretning i det- i har jo allerede lokalerne og køkkenet...! Og i ville få meget gladere naboer. Har iøvrigt kigget i lokalplanen....og her ser det da ud til at der SKAL være udadvendte serviceerhverv såsom butikker cafeer, restauranter og lignende i jeres stueetage?

Updated 28. nov 2022

Vil du vide mere?