SENSU fejrer 1 år

Business 12. jan 2023 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: "Indtil videre har vi på Sensu Sushi ikke sendt regningen videre til forbrugerne, da vi vil være med til at bryde den onde spiral. Men det kan vi nok snart ikke længere holde til, desværre," udtaler Loke Busch fra Sensu Sushi. Sensu Sushi
Skrevet af: Redaktionen

På lørdag fejrer Sensu Sushi og Izakaya ét års fødselsdag. Ægteparret Fei og Loke Busch startede med at overtage et råt betonlokale uden installationer, gulve og lofter.

Nu er der to lokaler med god akustik, hygge og japansk minimalisme, samt et stort køkken fyldt med rustfrie hvidevarer og højt tempo.

"Vi er enormt glade og stolte af hvor langt vi er nået. Vi havde forventet et underskud efter det første år, fordi vi åbnede straks efter coronarestriktionerne blev ophævet - og så kom der inflation og lavkonjuktur. Desuden blev vi snydt for muligheden for udeservering hele sommeren. Alligevel er det lykkedes at gå nogenlunde i nul for året som helhed," fortæller Loke Busch.

"Opstarten har krævet mange gode kræfter. Men det er lykkedes at få bygget et stærkt team, som vi kalder Sensufamilien. Vi har en god tone i køkkenet og et stærkt sammenhold. Noget vi går meget op i," supplerer Fei Busch.

På Sensu er den  økologiske japanske sushi ris kogt på traditionel japansk vis med kombu, og tilført en hjemmeblandet risæddike.

"Vi har haft den ære at servere sushi for en delegation af japanere, og for andre passionerede sushi entusiaster. De fleste bemærker det høje niveau af  smag og kvalitet," tilføjer Fei og Loke.

På fødselsdagen lørdag 14. januar håber de at se både stamgæster og de Ørestadbeboere, som endnu ikke har besøgt Sensu.

Der vil være reception på adressen Richard Mortensens Vej 78 H+K kl. 15-16. Fra kl. 16 sælges der takeaway, hvorefter de to restauranter Sensu Sushi og Sensu Izakaya åbner for gæster kl. 17.

Sensu byder på gratis velkomstdrink, et glas bobler eller en cocktail til alle der spiser på restauranterne, og halv pris på alle drikkevarerne. For  takeaway, kunder er der også en forfriskning klar. Husk at bestille bord i god tid.

Updated 12. jan 2023

Vil du vide mere?