Parret bag Kaffekoppen åbner nyt kaffemekka i Bellakvarter

Business 31. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Iværksætterparret Baki og Belinay Dölek rykker ind i Bellakvarter med ny kaffebutik og café. Deres velkendte 'Kaffekop' i Byparken fortsætter.

I 2023 åbner parret en ny lokal kaffebar i Bellakvarteret ved navn 'Bellas Coffee Lab'. De åbnede i 2020 'Coffngo' i Byparken i Ørestad City, en populær kaffebar udformet som en stor kaffekop. Stedet fik da også hurtigt tilnavnet 'Kaffekoppen'. Men nu bliver den omdøbt 'Bellas Coffee Cup' - og til næste år får den følgeskab af den meget større 'Bellas Coffee Lab' i bymiljøet i Bellakvarter, som parret også vil drive. 

Her får de plads til at drive deres netbutik med kaffebønner, der bliver plads til siddende gæster, og der kommer et udvalg af croissanter og andre snacks. Stedet vil åbne tidligt om morgenen.

”De lokale tog godt imod os, da vi åbnede Kaffekoppen, men flere har efterlyst at kunne sidde ned og nyde kaffen, og derfor er vi glade for, at vi snart kan åbne Bellas Coffee Lab med 10-12 siddepladser og mikroristeri med de 34 kvalitetsbønner, vi tilbyder," siger Belinay Dölek.

Hun og ægtemanden kommer fra Odense, og pendlede frem og tilbage i de første år, hvor de drev Coffngo. Men nu er de også privat flyttet til Ørestad.

”Vi har altid været fascineret af kaffe, og da min mand er uddannet teknisk tegner og multimediedesigner, gik han i gang med at designe en bod udformet som en stor kaffekop og vi fik den specialfremstillet. Den blev hurtigt populær i Odense, og i 2019 blev vi inviteret til at stille Kaffekoppen op ved det københavnske karneval,” beretter Belinay Dölek. Læs mere om iværksætterparret her.

Med aftalen om Bella Coffee Lab, har endnu en butik på det kommende butikstorv i Bellakvarteret fået en lejer. Tidligere har Bellakvarter A/S meddelt, at Føtex Food, Netto samt et apotek er på vej til det nye butiksområde over for Bella Center metrostation.

Updated 8. feb 2022