Ørestad Streetfood klar til åbningsfest

Business 8. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

De har været længe undervejs, og gennem mange forhindringer. Men nu er folkene bag Ørestad Streetfood på Asger Jorns Allé klar til åbningsfest på lørdag - og søndag.

Fem foodtrucks er nu godt parkeret langs det brede fortov ved Asger Jorns Allé 14. Vognene har fået strømstik, der er opstillet siddemøbler og træer, og kunderne flokkes om mafra alle verdenshjørner. Og på lørdag kl. 15-21 fredag stiger stemningen yderligere, når Ørestad Streetfood holder officiel åbningsfestmed mad fra alle foodtrucks, DJ Torres, billige fadøl og lys på pladsen.

This describes the image
Dennis Holm og Nik fra SPYD melder klar til Streetfood Ørestad. SPYD-vognen har fast stade på Asger Jorns Allé nu.

Flere events i år
Gruppen af foodtruckejere har også fået en Facebookgruppe op at stå, så man kan følge med i kommende events, nyheder, åbningstider og meget mere på 'Ørestad Streetfood - Mad & Liv'.

Bag etableringen af Ørestad Streetfood står By & Havn, Købmand Dennins Holm fra REMA 1000 Ørestad Syd og de fem stadeholdere. Det har taget tid at få den formelle godkendelse til at lave vognpladsen, ligesom der skulle anlægges grusplads og laves strømstik.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne ville have startet tidligere på året, men bedre sent end aldrig. Nu er vi klar, og udover åbningsfesten vil vi også holde et halloween- og et julearrangement," siger Dennis Holm, som forklarer at fællesskabet er et et non-profit foretagende.

This describes the image
Fermin fra Angelos Burger, Steak & Sandwich. Samt Delhi Copenhagen. Begge har fast stade på Asger Jorns Allé nu.

Vil skabe liv
"Den leje, som stadeholderne betaler, går ubeskåret til at lave beboerarrangmenter og events i området. Det hele hander jo om at skabe noget liv på Asger Jorns Allé og byggegrunden her, lige så længe at den står tom. Jeg tror at det bliver en succes, for her kommer allerede mange mennesker. Så på længere sigt kunne det være at streetfoodmarkedet kunne få en anden lille plads i Ørestad at hvor de kunne være permanent," håber Dennis Holm.

Fredag går folkene i gang med at sætte lyskæder og fadølsanlæg op, så alt er klar lørdag kl. 15.

Åbningsfest for Ørestad Streetfood. Lørdag 10. september kl. 15-21 og Søndag 11. september kl. 15-21. Asger Jorns Allé 14.

 

This describes the image
Jayro fra El Polito Loco. Samt German fra Chimichurry - Argentinian. Begge har fast stade på Asger Jorns Allé nu.
Updated 8. sep 2022

Vil du vide mere?