Ørestad Loppemarked har fat i konceptet

Business 25. aug 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Ørestad Loppemarked har tiltrukket mange stader og besøgende på sine markeder i bydelen. Men kan de blive bedre? Det skal brugerne svare på.

Det nuværende Ørestad Loppemarked holdt sit første marked i juli 2020. Det var et  lille vejloppemarked med 12 stande. For nylig samlede Ørestad Loppemarked 150 stande i Byparken og dertil kom foodtrucks, siddeområde og trampolin.

"Vi er virkelig vokset med raketfart. Og vi oplever stadig, at  flere og flere besøgende kommer til," fortæller Bjørn H. Jensen, som er stifter og leder af Ørestad Loppemarked.

"Som loppemarked ønsker vi at bringe noget aktivitet og stemning til Ørestad, og ikke mindst muligheden for at skabe nyt liv til de ting, som man ikke selv har brug for længere," forklarer Bjørn, som lader til at have fundet et koncept som kan bruges flere steder. I forrige weekend afholdt han loppemarked i Hørsholm med 200 standpladser.

"Vi har som mål at være i den billige ende hvad angår prisen.  Og med 175 kroner for en stand, er vi - i forhold til markedets størrelse - uden tvivl blandt de billigste i København," siger Bjørn H. Jensen.

I Ørestad er der endnu to markeder i år.

"Derefter skal vi  status for hvordan det er gået i år, og hvad vi kan forbedre til næste år. Så giv os endelig en feedback på hvad i synes om Ørestad loppemarked - både som standlejer og besøgende," fortæller han.

Ørestad Loppemarked afholder marked i Byparken 3.-4. september samt 1.-2. oktober.
oerestadloppemarked.com

Updated 25. aug 2022

Vil du vide mere?