Ny italiensk mad- og vinbar er åbnet i Ørestad

Business 8. nov 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Michelle Celik

Buon appetito - Ørestad har fået en ny italiensk inspireret mad- og vinbar på Kay Fiskers Plads.


Det er iværksætterne bag bl.a. Café 8Tallet, Michelle Celik og Timo Hoffman, der står bag den nye italiensk inspirerede mad- og vinbar PRIMO.

PRIMO slog dørene op fredag 5. november og er nu klar til at byde folk indenfor. Ifølge Michelle Celik er PRIMO et lille uformelt sted med plads til lidt af det hele, hvor menuen består af lette retter, som kan nydes som snacks, den lette sult eller middag. Man kan eksempelvis nyde delikatesser som stracciatella di bufala, burrata, parmaskinke med grillet brød og et udvalg af foccaciaer. 

Mindre sted - kæmpe terrasse
"Vi er glade for at være i Ørestad, hvor min mand og jeg har været i gang i 12 år. Det har været fedt at se, hvordan Ørestad har udviklet sig, og vi har en ambition om at gøre det mere lokalt og livligt, så da vi fik det her tilbud, var det en 'nobrainer'. Med lokalets størrelse kan vi imødekomme nogle andre behov, end vi gør med Restaurant 8TALLET. Det er et mindre sted med plads til 32 gæster inden for, og så har vi en kæmpe terasse, som vi vil bruge når vejret er godt," fortæller Michelle Celik.

Og så håber hun på, at folk vil kigge ind:
"Vi har de sidste 10 år lyttet til de lokales ønsker om mere liv, og det har vi så forsøgt at bidrage med en gang til. Men det er ikke nok, at folk kigger ind ad vinduerne. De er nød til at komme helt ind for, at vi 'sammen' kan lykkes med den ambition."

PRIMO har lokale i HUB NORDIC, KLP's nye kontorejendom. Mad- og vinbaren ligger ud til KAY FISKERS PLADS ved Ørestad Station og holder åbent fra kl. 8 på hverdage og kl. 10 i weekenderne.

Læs mere om menu og åbningstider her

This describes the image
PRIMO mad- og vinbar.
Updated 8. dec 2021

Vil du vide mere?