Ny frisør åbnet i Ørestad Syd Ny frisør åbnet i Ørestad Syd

Ny frisør åbnet i Ørestad Syd

Business 8. sep 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo: Jakob Korshøj
  • Ørestad Salon er åbnet i 8-Tallet i Ørestad Syd.

Klippemaskinen brummer og kaffemaskinen bobler, mens lyden af arabiske strengeinstrumenter summer ud af højtalerne og skaber den afslappende atmosfære, der fylder frisørsalonen. Vi befinder os i 'Ørestad Salon', der åbnede 1. september i lokalerne i 8tallet, hvor Roots Café tidligere holdt til. 

"Det er fantastisk, at der langt om længe er kommet et frisørtildbud mere i nærområdet. Det er rart, at jeg lige kan gå herned i arbejdstiden, nu når jeg arbejder hjemme," fortæller Søren, mens han er ved at få et frisk klip i frisørstolen.

Bag saksen står Fayez Al Anezi, ejeren af den nye salon.
"Det er et meget flot område, og jeg er især vild med kanalerne. Jeg elsker området med de flotte nye bygninger, og så manglede der jo en frisør, og jeg manglede et godt lokale med potientiale for en masse nye kunder," fortæller Fayez.

Han bor ikke selv i Ørestad, men i Nærum, og pendler til Ørestad hver dag. 
"Vi skal afsted en time før åbningstid, og der rigtig meget trafik, men det er rart at komme ud i de her rolige omgivelser," fortæller han.

Erfaren frisør
Fayez Al Anezi har været i frisør i 11 år, og åbnede Salon Stylecut på Østerbrogade for fem år siden. Han og familien har været i Danmark i seks år, hvortil de kom fra Kuwait.

Nu glæder han sig til at drive en ny frisør i Ørestad, og så leder han også efter nyt personale: 
"Jeg leder efter en kvindelig frisør, der enten kan blive ansat eller leje en stol og arbejde selvstændigt."

I salonen er der et ekstra lokale til rådighed, hvor det er planen at der skal være en massagebrik til de kunder, der kunne have lyst til at supplere frisørtiden med en wellness-oplevelse.
"Så jeg leder også efter en massør, der enten kan blive ansat eller leje vores lokale selvstændigt," siger Fayez. 

Salonen har åbent fra kl. 10-18. Mere info kan findes på Facebook

Updated 1. dec 2021

Vil du vide mere?