McDonald's er åbnet i Field's

Business 15. sep 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Fastfoodkæden McDonald's er åbnet på Plan 1 i Field's i dag torsdag 15. september.

Klokken lidt over 10 blev snoren klippet over til Ørestads første McDonald's burgerrestaurant. Den er åbnet på Plan 1 i Field's - tæt på indgangen til Nordisk Film Biografen. Planlægningen af restauranten begyndte faktisk for to år og tre måneder siden.

This describes the image
Det er en virkelig god placering vi har fået i centeret, og vi er meget glade for at kunne åbne i dag," siger restaurantchef Cecilie Smed.

"Der har været mange forhindringer i forbindelse med corona og forsyningsproblemer. Men det er en virkelig god placering vi har fået i centeret, og vi er meget glade for at kunne åbne i dag," siger restaurantchef Cecilie Smed, som kommer fra en lignende stilling som chef for en McDonald's i Herlev.

This describes the image
Elias Hole fra Youtubekanalen 'KenderDuDet' var også med til åbningen, og lavede en video derfra.

Den nye restaurant har store touchskærme, hvor man kan bestille sin mad, betale og vælge bord. Så kommer personalet hen til bordet med maden når den er klar. Som noget nyt har McDonald's lavet en særlig indgang for bude, så de kan vente på der bestilling i et rum, som er adskilt fra resten af restauranten. McDonald's forventer nemlig at mange budfirmaer vil benytte McDonald's Field's.

McDonald's i Field's vil have åbent alle dage kl. 09-24.

This describes the image
Touchskærmene, hvor man bestiller sin mad.
Updated 16. sep 2022