Lokalkendte åbner Nybolig i 8Tallet

Business 14. aug 2016 - 2 min læsetid
This describes the image
Photo:
Skrevet af: Redaktionen

Jacob Nilausen og Nicki Peters har åbnet en Nybolig mæglerbutik i 8Tallet i Ørestad Syd med højt til loftet

Det 250 kvm. store lokale på Richard Mortensens Vej 69A ligger inde i 8-tallets midte og var tidlere lejet af virksomheden Froosh. Hele sommeren har håndværkere indrettet den nye Nybolig mæglerbutik i det høje lokale med  plads til både sofagruppe, fotoudstilling og masser af boliger til salg.

This describes the image

Bag den nye boligbutik i Ørestad står Jacob Nilausen og Nicki Peters. Dermed vender Jacob Nilausen tilbage som mægler i Ørestad, da han var den første butikschef i home Ørestad i M-Huset i 2005. Senere gjorde han karriere i Lokalbolig-kæden, men han har stadig to børn på Ørestad Skole, og begejstringen for Ørestad har holdt ved.

”De første pionerer i Ørestad har kæmpet en lang sej kamp for Ørestad.  Alle har vi favnet Ørestad og elsket visionerne og mulighederne. Kampen er nu vundet og sejren må hyldes ved fortsat udvikling. Jeg drømmer om at forblive en del af denne udvikling og glæde flest mulige sælgere og købere med en god oplevelse i forbindelse med køb og salg,” siger Jacob Nilausen.

Nicki Peters har været butikschef i home Ørestad siden 2013, og er netop fratrådt for at starte Nybolig Ørestad sammen med Jacob. Nicki Peters bor selv i Ørestad City. 
”I al ydmyghed vil vi sælge Ørestad som Københavns nye forhave. Forhave i den forstand, at Ørestad troner stor og nærmest majestætisk frem foran Københavns Centrum. For os er Ørestad det eneste ene og vi er ikke blege for at anskue København gennem Ørestad,” siger de to mæglere. 
Om en lille måned inviterer de til reception på adressen Richard Mortensens Vej 69A.

Updated 5. maj 2022

Vil du vide mere?