DR er ny samarbejdspartner på LEGO World 2022

Business 24. jan 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Photo: DR er ny samarbejdspartner ved LEGO World i Bella Center.
  • Der er garanti for endnu mere leg, læring og kreativitet, når Bellagroup sammen med LEGO, Ramasjang og Minisjang slår dørene op til dette års LEGO World i Bella Center.

LEGO World, som normalt finder sted i vinterferien, er på grund af covid-19 rykket til påsken og finder sted 15. - 18. april. Og det bliver en endnu større oplevelse for børn og barnlige sjæle. Med DR som samarbejdspartner bliver de kendte figurer fra Ramasjang og Minisjang nemlig en del af legeoplevelsen.

”I Bellagroup arbejder vi for at skabe gode oplevelser i fantastiske rammer. LEGO World er et af de events, som vi er glade for at være med til at arrangere år efter år, for det er umuligt ikke at blive i godt humør af alle de glade børn, siger Christian Folden Lund, CEO Bellagroup.

"Med de stærke kræfter og den unikke viden og erfaring, DR har indenfor målgruppen, tilfører Ramasjang og Minisjang nye og spændende oplevelser og en helt unik opgradering af konceptet LEGO World," lyder det i en pressemeddelelse fra Bellagroup.

Updated 25. jan 2022

Vil du vide mere?