Blomster og livsstil i HubNordic

Business 19. okt 2022 - 3 min læsetid
This describes the image
Photo: "Vi har længe syntes, at der manglede en butik som vores, hvor man både kan få blomster til konkurrencedygtige priser, købe andre gaver eller blive inspireret til indretning i hjemmet," siger Michael Grønbech og Anders Nielsen.
Skrevet af: Redaktionen

I Hub Nordic på Kay Fiskers Plads 10 har Anders og Michael åbnet IAMLIVIN Copenhagen - en helt ny butik med blomster, planter, træer, vin, kaffe, gin, olivenolier og boligindretning.

Bag butikken og det nye koncept står Anders Nielsen og Michael Grønbech, som i disse dage har travlt med at finpudse alt i lokalet på Kay Fiskers Plads 6 – lige ved siden af indgangen til HUB1, når man kommer fra metroen.

IAMLIVIN Copenhagen er en kombineret blomsterhandel og livstilsstilsbutik. Her kan man få bundet en frisk buket blomster, gå på opdagelser i butikkens puder, tæpper, borde og lamper, eller købe pose kaffe fra Øens Kaffe, en flaske vin eller en specialimporteret Legado olivenolie med mulighed for refill.

This describes the image

"Vi har længe syntes, at der manglede en butik som vores, hvor man både kan få blomster til konkurrencedygtige priser, købe andre gaver eller blive inspireret til indretning i hjemmet. Butikken her i Ørestad er den første af forhåbentlig flere IAMLIVIN butikker," siger Michael Grønbech.

IAMLIVIN Copenhagen har været med til at indrette det nye spiseområde Foodcourt i HubNordic med en lille 'skov' af oliven- og figentræer samt et kæmpe appelsintræ, som står ved Cakes & Dream. Og planen er at tilbyde alle kontorerne i HubNordic at hjælpe med med blomster, planter, belysning og indretning og tilhørende planteservice.

Anders Nielsen har i mange år importeret og solgt oliventræer fra Andalusien i Spanien, og foran butikken kan man se nogle store oliventræer, som kan være langt over hundrede år gamle. De findes i forskellige størrelser og er blevet populære at have stående på altaner og terrasser.

This describes the image

"Om vinteren går de i dvale, og de klarer sig fint i det danske klima. Hvis man vil have sådan et træ på altanen, skal man vælge den rigtige størrelse, og vide at træerne kan veje op til 250 kilo. Vi har leveret flere træer med en lift, som løfter træet op på altanen," forklarer Anders Nielsen.

"Vi glæder os til at modtage Ørestads kunder. Og vi er overbeviste om at der mangler sådan en butik som vores her i Ørestad City, tæt på metro, kontorejendomme og boliger. Kay Fiskers Plads er jo lidt forblæst, men der er flere butikker på vej, og vi vil meget gerne arbejde for at skabe mere liv på pladsen," siger Michael Grønbech.

Butikken holder fast åbent mandag til fredag fra 08.00-18.00 og lørdag fra 09.00 – 16.00 men der kan også være udvidede åbningstider i forbindelse med arrangementer eller højtider. Så hold øje på hjemmeside og sociale medier.

 

Updated 28. okt 2022

Vil du vide mere?